Heeft u moeite met slikken of verslikt u zich?

Ik bekijk uw vraag samen met u vanuit een holistische benadering (zowel fysiek, mentaal als emotioneel) waarbij we in overleg het doel bepalen en samen vorm geven aan het therapieproces waarover u zelf de regie houdt .

SLIKKEN

Verslikt u zich regelmatig?

Of krijgt u het eten juist niet goed doorgeslikt en blijft het hangen?

Dit kan velerlei oorzaken hebben. Ook hiervoor kunt u van mij een therapie op maat verwachten, afhankelijk van de onderliggende oorzaak. Soms bestaande uit adviezen maar vaak ook een combinatie met laryngeale facilitatie.

Bent u of uw kind verwezen door de orthodontist of tandarts? Kijk dan onder ‘OMFT’.

Aanmelden?

Bij logopediepraktijk Horst aan de Maas kunt u terecht voor uiteenlopende vragen op het gebied van adem, stem, keel- en mondzorg. Bijvoorbeeld globusgevoelens, chronisch hoesten en afwijkende mond- en slikgewoonten.

De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van adem- en stem (o.a. heesheid, hyperventilatie, COPD, post-covid, globusklachten en chronisch hoesten).

Ik bekijk uw vraag samen met u vanuit een holistische benadering (zowel fysiek, mentaal als emotioneel) waarbij we in overleg het doel bepalen en samen vorm geven aan het therapieproces waarover u zelf de regie houdt.

Voor logopedische behandeling kunt u doorgaans zonder
verwijzing terecht. In sommige gevallen krijgt u een verwijsbrief van uw huisarts, specialist, tandarts of orthodontist.