De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van adem en stem (o.a. heesheid, genderdysfonie, hyperventilatie, COPD, post-covid, globusklachten en chronisch hoesten).

Ik bekijk uw vraag samen met u vanuit een holistische benadering (zowel fysiek, mentaal als emotioneel) waarbij we in overleg het doel bepalen en samen vorm geven aan het therapieproces waarover u zelf de regie houdt .

STEM

Klinkt uw stem niet meer zoals voorheen?

Is praten vermoeiend? Vermijdt u situaties of kunt u niet meer optimaal communiceren op het werk of in sociale situaties?

Dan kunt u bij mij terecht voor stembegeleiding op maat waarbij ik samen met u kijk wat u nodig heeft om uw persoonlijke doel te bereiken.

Ik gebruik daarvoor velerlei stemtechnieken (o.a. Laxvox) en pas zonodig laryngeale facilitatie (massage van spieren rondom het strottenhoofd) toe.

Tevens heb ik ervaring met genderdysfonie.

Gespecialiseerd in adem en stem

Onder andere heesheid, hyperventilatie, COPD, post-covid, globusklachten en chronisch hoesten

In overleg bepalen we uw doel

Ik bekijk uw vraag samen met u vanuit een holistische benadering (zowel fysiek, mentaal als emotioneel)

Samen geven we vorm aan het therapieproces

In overleg gaan we het doel bepalen en samen geven we vorm aan het therapieproces waarover u zelf de regie houdt 

Aanmelden?

Bij logopediepraktijk Horst aan de Maas kunt u terecht voor uiteenlopende vragen op het gebied van communicatie voor zowel kinderen als volwassenen.

De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van adem- en stem (o.a.  heesheid, hyperventilatie,COPD, post-covid, globusklachten en chronisch hoesten).

Ik bekijk uw vraag samen met u vanuit een holistische benadering (zowel fysiek, mentaal als emotioneel) waarbij we in overleg het doel bepalen en samen vorm geven aan het therapieproces waarover u zelf de regie houdt.

Voor logopedische behandeling heeft u een
verwijzing nodig van uw huisarts, specialist of tandarts.