De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van adem en stem (o.a. heesheid, genderdysfonie, hyperventilatie, COPD, post-covid, globusklachten en chronisch hoesten).

Ik bekijk uw vraag samen met u vanuit een holistische benadering (zowel fysiek, mentaal als emotioneel) waarbij we in overleg het doel bepalen en samen vorm geven aan het therapieproces waarover u zelf de regie houdt .

ADEM

Adembegeleiding is een vorm van individuele begeleiding, gericht op de adem.

Merkt u dat u minder gemakkelijk door kunt ademen, bent u kortademig in rust of tijdens spreken? Heeft dit invloed op uw energie?

Ik ben gespecialiseerd in adembegeleiding bij o.a. hyperventilatie, COPD, post-covid en velerlei andere longaandoeningen.

Samen met u (en zonodig andere behandeaars) kijk ik wat passend is in een vertrouwde, prettige omgeving waarbij ook oog is voor onderliggende processen zoals bv spanning en angst.

Aanmelden?

Bij logopediepraktijk Horst aan de Maas kunt u terecht voor uiteenlopende vragen op het gebied van communicatie voor zowel kinderen als volwassenen.

De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van adem- en stem (o.a.  heesheid, hyperventilatie,COPD, post-covid, globusklachten en chronisch hoesten).

Ik bekijk uw vraag samen met u vanuit een holistische benadering (zowel fysiek, mentaal als emotioneel) waarbij we in overleg het doel bepalen en samen vorm geven aan het therapieproces waarover u zelf de regie houdt.

Voor logopedische behandeling heeft u een
verwijzing nodig van uw huisarts, specialist of tandarts.